Trobada de final de curs dels docents de les escoles de la Fundació

dimarts, 02 juliol 2024

El passat divendres 28 de juny va tenir lloc al col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc la trobada de final de curs dels docents de les escoles de la Fundació. L’acte preparat per la comissió de pastoral de la Fundació i conduit pel director del col·legi Sant Pau Apòstol va començar amb unes paraules del Sr. Arquebisbe d’agraïment als docents per la tasca educativa que estan desenvolupant i va destacar la necessitat d’una formació de tots i totes en la identitat i la missió de les escoles diocesanes.


Seguidament la pregària es va iniciar amb la lectura d’una frase del fundador de cadascuna de les escoles que va acabar amb la lectura d’un fragment de les actes de Sant Fructuós. Totes les escoles tenen orígens diferents però ara formem part d’una nova entitat, la Fundació Sant Fructuós.


A continuació la conferencia del filòsof i youtuber Enric Gel ens va donar idees de com debatre fe i ciència a l’aula i la intervenció musical del grup Praiserlord va introduir la cançó que acompanyarà al lema de les escoles diocesanes el curs 2024-2025: “Aixeca’t”.
 

La taula rodona en que es van presentar tres testimonis de diferents realitats de servei de l’Església: comunitat Cenacolo, Llar natalis i comunitat Sant’Egidio, i les paraules d’agraïment a tots els presents per part de la directora de la Fundació amb motiu de la seva jubilació van
cloure l’acte.

 

https://www.arquebisbattarragona.cat/2024/07/01/el-professorat-de-les-escoles-diocesanes-celebra-la-trobada-de-final-de-curs/