Casals d’estiu. Colònies


Dins de l’objectiu fundacional d’educar en el temps lliure des d’una visió cristiana, i de forma complementària a les activitats extraescolars que es desenvolupen durant el curs escolar, els casals d’estiu organitzats per la Fundació són una proposta formativa i d’esbarjo que es du a terme en els propis centres educatius.

Captura de pantalla (39)

Captura de pantalla (43)

Els nens i les seves famílies poden gaudir d’un temps d’oci a l’estiu en un entorn adequat, conegut i que permet acollir un gran número d’activitats pels infants de totes les edats. D’altra banda, aquest servei fa possible conciliar la vida familiar i professional pels pares i les mares durant el temps de vacances escolars. De la mateixa manera que les activitats extraescolars, els objectius  i les activitats del casal d’estiu es determinen a partir del projecte educatiu del centre on es realitza.

Captura de pantalla (44)

Captura de pantalla (45)

 

Captura de pantalla (48)

Cal assenyalar que els casals també són oberts a alumnes d’altres centres. De fet, alguns d’ells s’organitzen conjuntament amb altres institucions esportives, socials o municipals. El casal TEC, a Tarragona, és un bon exemple de la col·laboració entre el Club de Bàsquet Tarragona i el col·legi Sant Pau Apóstol.

Captura de pantalla (41)

Captura de pantalla (40)

Captura de pantalla (42)

http://www.tarragonaestiucamp.cat/


Fundació Sant Fructuós
Edifici Col·legi Sant Pau Apòstol
Passeig Torroja s/n
43007-TARRAGONA
Telf: 977 24 19 57 Fax: 977 24 19 66 fsfructuos@fsfructuos.org