Sant Pau de Reus


 PROJECTE EDUCATIU DEL COL·LEGI SANT PAU

El projecte educatiu diocesà pretén aconseguir infants i joves autònoms, creatius, i compromesos amb el seu aprenentatge, amb la seva millora personal i amb la millora de la societat. Aquest projecte vol caracteritzar-se per oferir una acurada atenció personalitzada a l’ alumnat i a les seves famílies. 

El centre imparteix els següents ensenyaments:

Educació Infantil 

Educació Primària 

web-infantil-3-300x222[1]

El col·legi desenvolupa diferents projectes, alguns d’ells compartits amb daltres Escoles diocesanes de Tarragona

· Projecte Encaix d’Educació Infantil: Un sistema pedagògic innovador basat en el desenvolupament de les intel·ligències múltiples. 

· Projecte CIM d’educació Primària: Assoliment de competències i desenvolupament d’intel·ligències amb estratègies pedagògiques basades en la personalització, la innovació i les tecnologies. 

· English Project: Pràctica de la llengua anglesa en el context escolar, en activitats ordinàries i a diferents matèries al llarg de l’escolaritat per assolir la competència lingüística en anglès en finalitzar l’Educació Primària. Inmersió en llengua anglesa una hora diària com a mínim en tots els nivells de l’Educació Primària. Centre seleccionat pel G.E.P. (Grup Experimental del Plurilingüisme) 

· Projecte tecnològic: Metodologia de treball pedagògic basat en les noves tecnologies: pissarres digitals interactives, canons interactius i tauletes. 

· Projecte LEGERE Estratègies de desenvolupament de l’activitat lectora aplicades a totes i cadascuna de les matèries. 

· Projecte Som Persones (P.S.P.): Treball compartit, famílies-col·legi, basat en el treball de valors i bons hàbits amb els/les alumnes. 

L’activitat pedagògica s’orienta tant als resultats acadèmics com als objectius educatius integrals de l’alumne/a. 

El treball conjunt amb les famílies és un eix central per assolir aquests objectius del seu projecte. El centre desenvolupa l’Escola de pares, per facilitar aquesta tasca compartida. 

L’excel·lència en l’activitat docent, el treball en equip, el compromís amb les persones i l’optimisme són els valors prioritaris per a l’equip de mestres del centre.

IMG-20150427-WA0002-300x225[1]

 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES 

Les activitats complementàries desenvolupades en horari addicional als ensenyaments obligatoris estan dirigides a donar suport al Projecte Educatiu del Centre. Algunes es desenvolupen en llengua anglesa. 

Intel·ligències Múltiples amb tecnologies 

Destreses matemàtiques 

Estratègies d’aprenentatge i estudi 

Tallers de lectura i expressió 

English programme for speaking 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I SERVEIS 

Amb la finalitat d’ajudar a les famílies i afavorir el de-senvolupament integral de la personalitat de l’alumne, el centre desenvolupa les següents activitats i serveis: 

Activitats extraescolars per a tots els cursos 

Pla específic d’acció tutorial, orientació i acompanyament a alumnes i famílies 

Menjador escolar 

Acollida matinal 

la-foto-5-300x225[1]


Fundació Sant Fructuós
Edifici Col·legi Sant Pau Apòstol
Passeig Torroja s/n
43007-TARRAGONA
Telf: 977 24 19 57 Fax: 977 24 19 66 fsfructuos@fsfructuos.org