50è aniversari del col·legi Sant Pau de Reus

Activitats


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

50anys SPR

Ara fa 50 anys que va néixer el col·legi Sant Pau, de la mà de l’Arquebisbat de Tarragona, fruit de l’interès de la Diòcesi en contribuir a la promoció social i educativa de la ciutat de Reus.

L’evolució del centre ens la mostra avui dia com una escola molt familiar, que treballa seriosament els diferents projectes pedagògics que tenen com a objectiu aconseguir les màximes competències dels seus alumnes en acabar l’Educació Primària.

Des de l’any 2006 el col·legi Sant Pau forma part de la xarxa educativa diocesana amb altres cinc centres educatius gestionats per la Fundació Sant Fructuós. Aquest fet ha facilitat el fort impuls de l’acció pedagògica i educativa del col·legi.

El projecte educatiu del col·legi Sant Pau té com a finalitat formar els seus alumnes en valors i que siguin competents per assolir un bon nivell en acabar l’Educació Primària. Per tot això, en l’actualitat es treballa decididament en quatre eixos:

- Aconseguir l’hàbit i el gust per la lectura dels seus alumnes com a element indispensable per l’aprenentatge actual i futur.

- Fer als alumnes competents en llengua anglesa. Aquesta llengua s’utilitza al centre en activitats ordinàries i en un gran nombre d’hores a l’aula.

- El desenvolupament del Projecte Encaix, model pedagògic exclusiu de les escoles diocesanes basat en la teoria de les “Intel·ligències Múltiples”.

- El treball de l’equip de mestres, i en col·laboració amb les famílies, orientat a aconseguir uns hàbits i valors educatius en l’alumne, que el pugui fer capaç d’assolir amb èxit els reptes de l’adolescència i de la vida adulta.


Fundació Sant Fructuós
Edifici Col·legi Sant Pau Apòstol
Passeig Torroja s/n
43007-TARRAGONA
Telf: 977 24 19 57 Fax: 977 24 19 66 fsfructuos@fsfructuos.org