ELS COL·LEGIS MARE DE DÉU DE LA SERRA I TILMAR REBEN LA VISITA DE L’ARQUEBISBE JOAN

Amb la visita a les escoles diocesanes de Montblanc l’arquebisbe Joan va acabar el seu recorregut pels centres de la Fundació Sant Fructuós.

La visita es va dividir en dues parts. La primera va tenir lloc a l’antic col·legi episcopal de la Mercè on s’imparteixen els estudis d’ESO. Els alumnes el van rebre a l’església i en un ambient respectuós van pregar i donar gràcies per formar part de la gran família que és la comunitat educativa de l’escola. L’arquebisbe els va dirigir unes paraules animant-los a ser bones persones i a mantenir-se units, alumnes i professors, com a clau d’una autèntica formació.

La segona part de la visita va tenir lloc a l’edifici de l’antic col·legi de les Carmelites de la Caritat Vedruna. Actualment hi ha escolaritzats els alumnes de la Llar, Infantil i Primària del col·legi Mare de Déu de la Serra i el centre TILMAR d’educació especial. Coincidint amb el dia internacional de les persones amb discapacitat els alumnes dels dos centres participaven en una gimcana conjunta. Aquesta activitat, però, no és puntual. D’acord amb el projecte d’inclusió del centre i referent a la comarca, els alumnes comparteixen habitualment matèries, sortides, patis, festivals,..

Per acabar no va faltar la visita a les aules i la reunió amb l’equip directiu per comentar i explicar al Sr. Arquebisbe el projecte educatiu del centre.

Enllaç