ELS ALUMNES DE GRAU SUPERIOR PRESENTEN ELS SEUS PROJECTES D’INNOVACIÓ D’STARTUPS

Aquest dimarts 10 de maig, els alumnes de Formació Professional de l’Escola Joan XXIII van presentar 3 projectes d’innovació d’Startups al Programa Explorer a Tarragona Impulsa. Els candidats van ser grups de 1r i 2n de Grau Superior Comerç Internacional i 2n  Grau Superior d’Administració i Finances, els quals van fer una excel·lent presentació dels seus projectes innovadors d’empresa davant del jurat compost pel conseller d’educació de Tarragona, representants del Banc Santander, la URV i Tarragona Impulsa.

En particular cal fer una menció especial al grup de 1r de Comerç Internacional format per Roberto Bueno, Jose Manuel Ramos i Juan Guerrero, ja que han sigut seleccionats a  nivell nacional per continuar el seu projecte d’Startup GOOELECTRIC a l’escola estadounidense BABSON COLLEGE. Els hi animem a continuar endavant per a que puguin dur a terme el seu projecte somiador.