PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE BÀSQUET DE L’ESCOLA JOAN XXIII – BASKET 4ALL

 
Aquest dissabte 30 d’Abril es va fer la presentació oficial de tots els equips de bàsquet de la nostra escola, més de 150 nens i nenes van desfilar davant de les seves famílies dins un gran ambient, esportiu, festiu i familiar.
Ens omple d’orgull veure el ràpidament que ha crescut aquest projecte, el qual en tres anys ha passat de 42 jugadors als 154 de l’actualitat mes 20 persones d’staff entre dirigents i entrenadors. L’escola ha apostat fermement per promocionar la pràctica esportiva i els hàbits saludables dels nostres infants, en aquest sentit s’ha fet una inversió important en la millora de les nostres instal·lacions i en el suport continuat al bàsquet com esport d’equip.
Tras la desfilada dels protagonistes, vam escoltar els discursos del nostre director i del nostre sotsdirector i responsable del projecte Basket 4All, finalment ens vam fer les fotos per equips i acompanyats dels familiars.
Estem molt il.lusionats en seguir creixent i anar pujant nens i nenes al vaixell de la vida sana i així apartar-los dels mals costums i el sedentarisme.”