PER UN NADAL PLE D’ESPERANÇA.

Les escoles diocesanes ens preparem per la vinguda de Jesús. Per celebrar el Nadal hem guarnit les aules i fet ambientació en totes les instal·lacions (pessebres, estrelles, …), hem col·laborat en les campanyes de recollida d’aliments i hem pregat per un Nadal ple d’esperança per tothom i, sobretot, per a aquelles persones que estan patint degut les circumstàncies que els toca viure: pandèmia, soledat, pobresa, desastres naturals,…

Que amb el compromís concret de cadascun de nosaltres puguem fer, com ens convida el Papa Francesc, un Nadal millor i ple d’esperança per tothom.

“Hagamos un compromiso concreto, aunque sea pequeño, que se ajuste a nuestra situación de vida, y llevémoslo adelante para prepararnos en esta Navidad. Por ejemplo: puedo llamar por teléfono a esa persona que está sola, visitar a aquel anciano o aquel enfermo, hacer algo para servir a los pobres, a los necesitados”

Ángelus 12 de diciembre de 2021 Papa Francisco