S’ERIGEIX LA NOVA FUNDACIÓ CANÒNICA SANT FRUCTUÓS – ESCOLES DIOCESANES DE TARRAGONA

En el comunicat d’aquest dimecres, dia 14 d’abril de 2021, el portaveu de l’Arquebisbat, Mn. Simó Gras i Solé, ha informat sobre els següents temes:

Erigida la nova Fundació Sant Fructuós

L’arquebisbe de Tarragona, Dr. Joan Planellas, ha erigit, mitjançant un decret, la nova Fundació Sant Fructuós – Escoles diocesanes de Tarragona. Aquesta nova Fundació té un caràcter canònic i compta amb uns nous Estatuts aprovats també a data d’avui.

Aquesta Fundació tindrà com a missió vetllar per la transmissió dels valors educatius propis de l’Església catòlica a les escoles de titularitat diocesana, que en són sis: el Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, el Col·legi Sant Pau de Reus, l’escola Joan XXIII de Bonavista, el Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, el Col·legi d’Educació Especial Tilmar de Montblanc i el Col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp.

Enllaç